ELEARNINGUPDATES.NL

Elearningupdates is het nieuwsplatform voor en over de e-learning industrie. Op elearningupdates lees je de beste artikelen, onderzoeken, wetenschappelijke studies, blogs, e-learning praktijkervaringen en expert interviews. De artikelen zijn grotendeels afkomstig van onze elearningupdates auteurs.

Elearningupdates is onderdeel van het elearning ecosysteem met daaronder ook het online leerplatform Online Trainers Nederland en de online trainingen marktplaats Online Trainingen Nederland.

ONS ECOSYSTEEM

OnlineTrainers.nl 

is hét online leerplatform voor iedereen die persoonlijk en professioneel verder wil. Je vindt trainingen gegeven door de beste Nederlandse experts en deskundigen. Alle trainingen volg je geheel online, in het tempo dat bij je past.

OnlineTrainingen.nl 

is dé online trainingen marktplaats van Nederland waar je online kennisproducten en diensten vindt, zoals e-learning, Skype-coaching, webinars, online programma’s, online trainingen, e-cursussen en blended learning.

Elearningupdates.nl

Elearningupdates is het nieuwsplatform voor en over de e-learning industrie. Op Elearningupdates lees je de beste artikelen, onderzoeken, wetenschappelijke studies, blogs, e-learning praktijkervaringen en expert interviews. De artikelen zijn grotendeels afkomstig van onze elearningupdates Auteurs.

E-learning vacatures 

Vacature platform waar specifiek vacatures worden gepubliceerd voor werk in de onderwijssector.

ELUPOTNL1OTNL2elvac

DE BEDENKER

Co Create Online Business

is de online netwerkorganisatie van Corien Oenema, met expertise aan de kant van de professionals, experts en deskundigen. Corien Oenema is zelf online ondernemer en business coach en helpt ondernemers via het internet aan meer tijd, vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

Co Create Online Business

KvK 60990171 / BTW NL109269718B01 / Haskeruitgang 109 / Postbus 554 / 8440 AN Heerenveen / contact@cocreateonlinbusiness.com

DE PARTNER

Business.nl zit in het hart van de Nederlandse business, met een een online ecosysteem dat bestaat uit een groep van 15+ bedrijven die individueel opereren en als Business Eco Hub de krachten bundelen om de markt en doelgroepen zo breed mogelijk te bedienen.

ONLINE NETWERKORGANISATIE

Het elearning ecosysteem wordt gerund door een groep zelfstandige professionals. Wij maken dankbaar gebruik van de voordelen die het internet met zich meebrengt. Zoals tijd- en locatie-onafhankelijk werken. Ons team is leergierigheid en nieuwsgierigheid en wij geloven in de kracht van samenwerken. Want ‘alleen ga je snel, samen kom je verder’. Dit DNA is ook herkenbaar bij onze cursisten, onze online trainers en onze auteurs.

DOE JE MEE?

Herken je jezelf in ons DNA? Wil jij samen met ons werken aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van Nederland? Meld je aan als online trainer, volg een online training of schrijf over de e-learning industrie en meld je aan als auteur. Zo werken we samen aan het verrijken van kennis en vermeerderen van waarde.