ONZE ELEARNINGUPDATES AUTEURS

Op het nieuwsplatform elearningupdates lees je interessante artikelen, nieuwste innovaties en beste blogs geschreven door elearningupdates Experts en Auteurs. We zijn blij dat gerenommeerde professionals uit de e-learning industrie zich als Auteur willen verbinden aan het nieuwsplatform elearningupdates.nl

De elearningupdates Auteurs delen, ieder vanuit zijn eigen specialisme, via dit nieuwsplatform hun expertise, ervaringen, informeren over de laatste ontwikkelingen en bieden inspiratie aan iedereen met interesse in e-learning. Voor een overzicht van de auteurs, het lezen van hun profielinformatie, hun specialisme en een overzicht van de aan de auteur gekoppelde artikelen, klik hier

WAT WE VRAGEN

Om ons publiek goed te kunnen blijven informeren vragen we commitment van onze experts en auteurs. Bij voorkeur ontvangen we wekelijks, of 2 wekelijks, nieuwe content*. Met een minimale input van 10 artikelen op jaarbasis. Auteurs waarvan wij over een periode van 3 maanden geen nieuwe input hebben ontvangen is de redactie genoodzaakt  het auteursprofiel op inactief te plaatsen. *Mocht je als Auteur unieke content willen creëren voor Elearningupdates is dat van harte welkom. Unieke content is echter niet noodzakelijk. Het doorposten van artikelen of blogs die eerder op je eigen weblog zijn gepubliceerd kunnen via Elearningupdates worden aangeboden aan een groter publiek. Naast het publiceren van artikelen en blogs bieden we ook de mogelijkheid aan onze auteurs hun e-books, whitepapers en onderzoeken te publiceren, voor meer informatie klik hier.

WAT WE BIEDEN

Je krijgt de beschikking over een zeer uitgebreid auteursprofiel met daarin omschreven je bio, link naar je eigen website en je social media kanalen. Al jouw artikelen worden automatisch gekoppeld aan dit profiel. Wat jouw professionele e-learning status positief beïnvloed.

Bovendien profiteer je als Auteur van het sterke online netwerk en e-learning eco systeem waar Elearningupdates onderdeel van is. Dat wil zeggen, elk door jou geposte artikel wordt door Elearningupdates gemultipost op gemiddeld 50-120 sociale netwerken [TW/Lin/FB/G+] met in totaal een gemiddelde maandelijkse social reach van 20 miljoen+. We multiposten je artikel standaard 1 keer op FB/Lin/G+ en in totaal 3 keer op de beste tijden op Twitter. Mocht je meer of voor een langere periode exposure willen is dat uiteraard mogelijk, kijk hier voor ons overzicht.

WAT PUBLICEREN WE WEL

  • Artikelen, geschreven door aantoonbare e-learning experts en professionals
  • Artikelen met een waardevol en informatief karakter
  • Artikelen mogen 1 backlink bevatten
  • Artikelen zijn gekoppeld aan je auteursprofiel

WAT PUBLICEREN WE NIET

  • Artikelen met een commercieel karakter. Ga voor een commercieel artikel hierheen
  • Artikelen met een promotioneel karakter
  • Artikelen geschreven vanuit een bedrijf [ipv persoon]
  • Artikelen ongeschikt voor onze lezers, publiek en doelgroep

WORD OOK ELEARNINGUPDATES AUTEUR

Heb je bovenstaande informatie tot je genomen, wil je je kennis en ervaringen delen, je exposure vergroten en je positie als e-learning kennisexpert verstevigen? Meld je dan aan als elearningupdates Auteur via onderstaande formulier.

  • Vul indien relevant een url in van een artikel dat je geschreven hebt